Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Бусове под наем.Автомобили под наем

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:


Резултат с изображение за iveco daily

Предлагаме гама от товарни и пътнически бусове под наем.Нашите автомобили,нови в перфектно техническо състояние.

Нашите бусове и автомобили са предимно нови години и последни модели.Постоянно обновяваме нашата материална база за да Ви предоставим необходимият комфорт и сигурност на пътя.

Оборудваме всеки бус със винетен стикер,аптечка,пожарогасител,жилетка и всичко необходимо.След всеки клиент заддължително автомобилите минават на проверка във оторизиран сервиз.

За улеснение на пътуващите предлагаме трансфер до летище и вземане от летище.

Мercedes Viano

Резултат с изображение за mercedes viano

Мерцедес Виано е страхотен автомобил за пътуване и почивка в страната и чужбина.

Автомобила е във версия със кожен салон,панорамен люк,ксенонови фарове.

Компания от 8 човека пътуват в комфорт и лукс.

Peugeot boxer

Резултат с изображение за citroen space tourer

Citroen spacetourer

Модерен и с изявен характер, Ситроен SPACE TOURER с 3-те си силуета и възможности за интериорен дизайн, дава нов отговор на потребителите със семейство или приятели, но и на професионалистите. Скитащ и в духа на времето, този нов ван съчетава безкомпромисно комфорт, практичност и естетика. С новата си платформа, SpaceTourer предлага динамично поведение и забележителна ефективност с консумация Best in Class /Най-добър в класа/. Той използва технологии гарантиращи високо ниво на сигурност и улесняващи ежедневието. SpaceTourer, спътник в интензивния и без ограничения живот, ще направи световната си премиера на салона в Женева.

– Плъзгащи се странични врати с функция достъп свободни ръце: наистина единствен автомобил в този сегмент, функция достъп свободни ръце позволява да се отварят и затварят страничните врати без контакт, когато и двете ръце са заети.

С едно леко плъзгане на крака в ъгъла на задната броня, автомобилът се отключва и страничната врата от страната, където се намирате автоматично се отваря. Истинско удобство когато слагате малки деца в детските столчета например, или разтоварвате багаж;

– Странични плъзгащи се врати, които могат да бъдат моторизирани.Истински плюс, например за водачи на SpaceTourer Business или Lounge, защото ще могат да управляват от предната част на автомобила отварянето или затворянето на плъзгащите се врати, без да се налага пътниците да правят това;

Бусове под наем.Автомобили под наем