Вашата кошница е празна!
Категории

Предлаганата техника под наем е в отлично техническо състояние. Ако желаете инструкции и консултации за използване на препарати - свържете се с нас. Машини под наем от ВсичкоПодНаем

Трамбовка под наем
  • Трамбовка под наем

Трамбовка под наем

60.00лв.

  • 0 оценки 0 оценки
  • Наличност: In Stock

Машина за трамбоване под наем, удобна и подходяща за трамбоване на почва, чакъл, макадам. Трамбовъчна машина за приложение на различни строителни площадки и при изкопни работи. Предлагаме консултации за използване и инструкции за работа. Предлагаме различни видове и кг.трамбовки тип"пачи крак" на изгодни цени и гъвкави условия.

Трамбовка пачи крак под наем LUMAG VS - 80S.

За натъпкване и уплътняване на различни насипни маси.

Лесна за работа и транспортиране

Технически характеристики:

Двигател:166куб. 4 тактов

Тегло:80кг./12 KN

Цени на наемане:

24 часа:70,00лв.лв. без ддс

2 дни/уикенд: 130,00лв. без ддс

1 седмица/7дни:400,00лв. без ддс

Посочените цени са без вкл.ДДС.

Предлагаме доставка на адрес и обучение на място.

Кога да се вземе трамбовка тип пачи крак под наем?
Вибротрамбовки на LUMAG (трамбовъчни машини тип пачи крак) - тази машина е предназначена за уплътняване на хомогенни, нехомогенни и гранулирани почви в ограничени пространства. Подходящ за уплътняване на пясък, пръст, буци и др в изкопи или трудно достъпни места.

Какво означава ТРАМБОВАНЕ

В разговорния език "трамбоване" означава продължително маршируване или ходене, вървене. В много случаи трамбоването означава маршируване, "набиване на крак" на малки пространства или на място. Многократния натиск на почвата или настилката на едно и също място я уплътнява и прави стабилна, като премахва неравности, дупки между големи буци пръст и в същото време раздробява последните. 

В строителството се използват специални машини за трамбоване. Те с голяма сила притискат или удрят почвата или настилката на определено място. Трамбоване се нала и при полагане на тръби за уплътняване на почватва около тръбата.

Има специална процедура, която се нарича изграждане чрез трамбоване на пластове.

 

 

Оценете

Важно: HTML is not translated!

Лош Добър