Вашата кошница е празна!

Машинно отпушване на канали

При необходимост от машинно отпушване на канали начините на справяне са два - да се обадите на фирма, която да извърши необходимите дейности вместо вас, и да се справите сами като наемете машина за отпушване на канали от нас.

 

Авариите и тяхното отстраняване, свързани с ВиК инсталациите, особено отпушване на канали сa изключително неприятни. Те разместват приоритета на ежедневието, защото правят жилището, офиса вилата неизползваеми. Отстраняването на проблема трябва да намери бързо и ефикасно решение, за да се върнете към нормалния ритъм на живот.

машинно отпушване на каналиЗапушването на канали може да се случи както от битови събития, предизвикани по невнимание случайно - изливане на неподходящи течности и мазнини, изпускане на малки, но запушващи предмети, строителни или други твърди отпадъци, утайки от кафе, или други неразттворими; така и може да бъде предизвикано от външни фактори, независещи от вас - пробиване на тръбите и влизане на корени в тях, проникване на почва и други инертни елементи, които да създадат тапа.

 

Остаряването на тръбите също е честа причина за запушване на с парчета. Тук процедурата отпушване на канали не помага, защото се налага смяна на дефектиралата тръба, но въпреки това със специализирана техника понякога проблемът се решава.

 

Нашият сайт Всичко под наем е създаден с цел да предостави различни инструменти и техника под наем, за да не се налага да купувате уреди, които ще използвате веднъж в годината.

 

Изключително удобно е използването на машина за отпушване на канали при сложни профили и конфигурации на ВиК или отводнителната система.

В раздела, отнасящ се до дейността, коментирана в тази част от сайта представяме 2 варианта за подходяща техника под наем за поддръжка, профилактика и ремонт на тръбопроводи:

Машина за отпушване на канали EASY ROOTER

Машина за отпушване на канали EASY ROOTER
виж цялата информация

 

Машина за отпушване на канали под наем Rothenberger k 600 (виж цялата информация)

Машина за отпушване на канали под наем Rothenberger k 600

Доставка на машини за отпушване на канали под наем се извършва в цялата страна. Цената се определя от населеното място, вид на съответната машина, която се наема и периода, за който тя се наема. При доставка на място член на наш екип обучава за работа с техниката, дава консултация за подходящ консуматив, както и предлага идеи как да се свърши бърза и качествена работа.

 

За запитвания за цени и оферти за доставка моля ползвайте нашите контакти.

Контакти:

Уважаеми клиенти от 20.04.2015 Ви очакваме на новият ни адрес:

София, ул.Обелско шосе:23 - депо за техника под наем

тел:02 929 03 23/0896 699 227

email:office@profesionalna-higiena.com

www.vsichkopodnaem.com

www.profesionalna-higiena.com

www.cleanmachines-rent.com