Вашата кошница е празна!

Инструменти под наем за домашния майстор

Българите сме известни със своята сръчност и умения, със стремежа да се справим сами с множество дейности, за които западният човек ще извика майстор.

 

Животът край нас става все по сложен, особено в големия град, където примитивните, но много полезни сечива на домашния майстор не са достатъчни, а тясната тераса замества просторния двор със стопански постройки. Липсва място за съхраняване на оборудването, а и то само по себе си е много скъпо.

 

Ние, екипът, който поддържа сайта Всичко под наемwww.vsichkopodnaem.com даваме едно решение. Даваме инструменти под наем, и вече не се налага да се чудите къде да ги сместите, защото ги ползвате веднъж годишно.

 

Машина за отпушване на канали, инструменти под наемАко сте започнали ремонт, то можете да разчитате, че ще получите от нас, на ниска цена според потребностите си: електрожен под наем, къртачи под наем, свредели и всевъзможни други инструменти под наем.

 

Авариите са неприятен елемент от ежедневието, но в крайна сметка трябва да възприемем, че се случват, и най-доброто, което можем да сторим е да сме подготвени за тях.

 

За преодоляване на влагата в помещенията, ако съсед или проблем с покрива ни наводнят – предлагаме влагоуловители под наем.

 

За разбиване на стени, плочки в баня, бетонни покрития и други повърхности – къртачи под наем са това, което ще откриете в каталога ни.

 

Почистващи машини под наем, метачни машини под наем, инструменти и техника за отпушване на канали – всичко, което е нужно се среща при нас.

 

За дребни ремонти по фасадата на жилището или офиса предлагаме пароструйки под наем, бластиращи машини под наем, пясъкоструйки под наем.

 

Ако градината и дворът са слабост на Вашето семейство, грижата за тях – отмора и разнообразие, а резултатът – гордост, то ние предлагаме електрически и бензинови триони под наем и косачки под наем.

 

Ако откриете нужната Ви техника под наем в нашия каталог – поръчката е бърза и лесна. Ако не откривате търсеното от Вас, то свържете се с нас на

София

ул.Обелско шосе, 23

Депо за техника под наем

тел: 02 929 03 23/ 0896 699 227

office@profesionalna-higiena.com