Вашата кошница е празна!

За Нас

инструменти под наемФирма "П и П мениджмънт" е създадена през 2005. Първата сфера на дейност на екипа ни е дистрибуция на препарати. 
За 10 години създадохме голям сработен екип, разработена мрежа от клиенти и голямо портфолио от продукти, което изцяло внасяме директно от производителя.

 

Преди няколко години разширихме портфолиото си с нова услуга - МАШИНИ ПОД НАЕМ.
При изгодни условия доставяме на клиента различна техника и инструменти под наем, обучение, консултации, подпор на препарати за почистване, и след това отвеждане обратно на доставената техника под наем.

 

Създадохме ВСИЧКО ПОД НАЕМ (www.vsichkopodnaem.com), като специализиран сайт за предоставяне на услугата МАШИНИ ПОД НАЕМ. 
На него ще откриете множество техника и инструменти с различна функционалност и предназначение - от такива, предназначени за домашни майстори, до техника технологии за професионалисти. При нас ще откриете разнообразие от пособия за различни технологии на почистване и строителство, градинарство и ремонти - от пясъкоструйка под наем до генератор за ток под наем.

техника под наем

Фирма "П и П мениджмънт" е също оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване.

 

Почистващи машини: подопочистващи машини, камериерски и индустриални прахосмукачки под наем и водосмукачки, машини за пране и подсушаване на килими и мокети, машини за полиране на подове, еднодискови почистващи машини, екстрактори, почистващи машини с седлово управление, пароструйки и водоструйки

 

Имаме необходимите акесоари и консумативи а окомплектоване на почистващите машини под наем при необходимост: хартиени торби за прахосмукачки, маркучи, тръби за прахосмукачки, четки и накрайници, двигатели и филтри за прахосмукачки.

 

Директория - Хороскопите.комBGvote.net - Най-новата директория, позволяваща гласуване

www.inwebdirectory.com

Дом - каталог сайтов фирм и компаний, Юг - Каталог компаний, фирм и веб-сайтов России, Юг. Добавить сайт в каталог Квартира, Дом, Дача, Дом, Юг.


Directrix.ru - рейтинг, каталог сайтов