Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Пароструйки и Водоструйки под наем

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

Пароструйките са изключително търсени за зимен период 2017/2018  с цел размразяване на плочи и настилки в строителството.Допълнително се прдлагат с трифазен удължител до 200м. за големи строежи,както и табла за разпределение и различни видове дюзи и накрайници за струене.

За улеснение на обекти,където няма трифазен ток,предлагаме и генератори под наем.

Водоструйки (водоструйни машнини) се предлагат в различни варианти - бензинови, електрически, с различно налягане. Една от важните характеристики, когато искате да купите или да вземете най-подходящата сред всички предлагани водоструйки под наем е дължината на кабела и налягането, както и да е добре окомплектована.

При поръчка на водоструйка под наем, обяснете целта, за която е необходима. Нашите консултанти ще ви дадат съвет за капацитета и необходимото оборудване за окомплектоване на машината - четка, накрайник, препарат.

 

Водоструйни машини, или пароструйки под наем се търсят за ползване както в домашни, така и в индустриални условия: миене на автомобили, пране на мокети и килими, почистване преди и след ремонт, планирано почистване на складови и производствени помещения.

 

Водоструйките са компактни, с голяма мощност, помпи, и достатъчно висок дебит. Снабдени са обикновено с воден филтър за предпазване на помпата от повреди.