Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Косачки под наем

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

 

Косачки под наем - едно удобство за всеки любител-градинар! Тримерът е разновидност на косата, при който за косене се използва обикновено корда. Много собственици на градини предпочитат лекия тример под наем, вместо по-обемната косачка.

тример под наем, косачка под наем

 

Градината е гордостта на добрия стопанин. Успехът на начинанието зависи от правилното планиране на пространството и редовните грижи.

Добре поддържаната трева е основен елемент. Редовнито косене на тревни площи създава от една страна условия за развитие на останалата растителност, а от друга – защита срещу кърлежи, насекоми и пълзящи.

Косачки под наем - косачка под наемПреди да засегнем темата за косачки под наем – да споменем за онова оръдие на труда, предшественик на съвременната косачка за трева – косата. За разлика от нуждата от специални умения при използване на коса, при използването на косачки под наем – не е необходимо.

Съвременните, най-често използвани косачки за трева са 2 основни вида: бензинови и електрически. Според мощността на съответната машина, и според предназначението и биват: за любители и професионални.

Цените на предлаганите в магазините за техника косачки са в много широк диапазон: от 60 лв за непретенциозни електрически косачки, до няколко хиляди – за сериозна бензинова косачка.

Закупуването на подобен уред може да създаде проблеми в семейния бюджет. 

На помощ идвам ние:
Предлагаме бензинови косачки под наем на ниски цени за ден, седмица или друг, удобен за Вас период. 

 

Всички необходими за дома и вилата Машини под наем на едно място - при нас.

София
ул.Обелско шосе:23 - депо за техника под наем

тел: 02 929 03 23 / 0896 699 227

office@profesionalna-higiena.com