Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Влагоуловители и калорифери под наем.Ниски Цени.Безплатна доставка!!!Голям асортимент.

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

 

Резултат с изображение за master dh 752

Относителната влажност е характеристика на окръжаващия ни въздух, на която в повечето случаи не обръщаме особено внимание. Тя обаче съществува и се сещаме за нея, когато започне да ни създава проблеми.Най-често се сблъскваме с видимите последствия от високото ѝ ниво в закрити помещения, където живеем или работим. Кондензирала влага по прозорци, стени, тавани – влажни подови настилки, влажни дрехи. Или по-тежките ситуации с появата на черна плесен, мухъл.

 При наличие на висока влажност, микроклиматът в затворен обем способства за развитието на плесени, мухъл, бактерии и вируси, дори гниене на мебели, дървени настилки, повреди по дрехи от кожа и естествени материи.

Обикновено, обаче, не се замисляме за борба със самата влага, а се насочваме към борба с последствията и́. Купуваме химически препарати, употребата на които прави микроклимата още по вреден за здравето, или се насочваме към скъпи синтетични мазилки и покрития със съмнителни качества. Решението на проблема е в регулиране на самата влажност и отнемането на излишната част от нея.

Но как да се освободим от излишната влага, без това да изисква допълнителни ремонти, без да е необходимо да си създаваме дискомфорт с чести проветрявания особено през студените месеци, без свързания с това допълнителен разход на топло- и електроенергия?

Има решение на проблемите. И едно толкова необходимо и лесно за употреба изделие вече присъства на нашия пазар.

Обезвлажнителят е уред, чието основно предназначение е да отнема излишната влага в закрити помещения до нива, които не само са най-полезни и приятни за човека, но и които предотвратяват кондензиране на влага по повърхности и дрехи, появата и развитието на плесени, мухъл, бактерии и вируси.

Влагата, кондензът и наличието на мухъл или плесен са едни от най-често срещаните проблеми в модерните жилища. Ето защо нуждата от влагоуловители нараства с всеки изминал ден. С наближаването на студените месеци, количеството на влажността на въздуха в дома ни се увеличава и все по-рядко имаме възможност да отваряме прозорците и да проветряваме. Като резултат от влажния въздух, по стените и таваните на жилището се появява мухъл, по дрехите в гардеробите се настанява плесен, възможно е деформиране на дървените мебели и надуване на паркета. И като допълнение към всичко това, в дома ни има застоял въздух и се носи неприятна миризма. Ако искате да се отървете от досадните си гости и да разрешите всичките си проблеми, трябва да се замислите за покупката на влагоуловител.

За да се радвате на добро здраве, трябва да обръщате по-голямо внимание на нивото на влажност в жилището си. Влагоабсорбаторът поддържа оптимална температура и събира в резервоар излишната вода от банята или стаята. Влагоуловителите са с различни размери, функции и мощности. Голямото разнообразие е съобразено с различните изисквания на клиентите и финансовите им възможности. В търговските вериги и онлайн магазините можете да намерите широка гама от продукти за различни помещения, в зависимост от площта и нивото на събиращата се влага.

За повече информация прочетете нашата секция Какво е влагоуловител?

Влагоуловители под наем

Влагоуловителите (осушители на въздух) са сред често използваните уреди за обработка на въздуха, както в битови, така и в промишлени условия. Много домакинства притежават портативни влагоуловители, които чрез таблети абсорбират влагата в помещението, ако ситуацията не е критична.

В ежедвението често влагоуловителите се наричат осушители на въздуха или въздухопречистватели.

В последните години, в някои части на страната се случиха - наводнения, и други природни бедствия, при които за отстраняване на влагата е нужна сериозна техника. Тя струва скъпо и едно много удобно решение е използването на влагоуловители под наем.

 

Осушители,изсушители,влагоабсорбатори,строителни осушители под наем.

Влагоуловители под наем

За изсушаване на влагата могат да се вземат различни типове влагоуловители под наем. Някои типове влагоуловители работят и при отрицателни температури. Да вземете правилния влагоуловител под наем означава да вземете предвид обема, влажността и температурата на помощението.Ние бихме Ви посъветвали за най доброто решение за вашият проблем при това на най ниска цена.

 

Има специализирани влагоуловители за поемане на влага и конденз в помещения със закрити зали, спортни зали, и СПА центрове. Има и специализирани за оранжерии - за избягване на болести и плесени по растенията, за складове с хигроскопични материали, зърнени храни, насипни материали и други.

 

В строителството и при довършителните работи също се използват влагоуловители, особено, ако се налага бързо изсушаване на повърхности и материали. Пример за това са изсушаване на помещенията преди поставяне на паркет, меки подови покрития, ламперии, дограма и други. 

 

Влагоуловители под наем могат да се вземат от музеи, художествени галерии, трезори с произведения на изкуството, концертни зали и театри за правилно съхраняване на музикални инструменти и нови, или театрален реквизит.Предлагаме  климатици и отоплители под наем.