Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Влагоуловители, осушители,въздухопречистватели и Отоплители под наем.Ниски Цени

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

 

Резултат с изображение за master dh 752

Влагоуловители под наем

Влагоуловителите (осушители на въздух) са сред често използваните уреди за обработка на въздуха, както в битови, така и в промишлени условия. Много домакинства притежават портативни влагоуловители, които чрез таблети абсорбират влагата в помещението, ако ситуацията не е критична.

В ежедвението често влагоуловителите се наричат осушители на въздуха или въздухопречистватели.

В последните години, в някои части на страната се случиха - наводнения, и други природни бедствия, при които за отстраняване на влагата е нужна сериозна техника. Тя струва скъпо и едно много удобно решение е използването на влагоуловители под наем.

 

Осушители,изсушители,влагоабсорбатори,строителни осушители под наем.

Влагоуловители под наем

За изсушаване на влагата могат да се вземат различни типове влагоуловители под наем. Някои типове влагоуловители работят и при отрицателни температури. 

 

Да вземете правилния влагоуловител под наем означава да вземете предвид обема, влажността и температурата на помощението.Ние бихме Ви посъветвали за най доброто решение за вашият проблем при това на най ниска цена.

 

Има специализирани влагоуловители за поемане на влага и конденз в помещения със закрити, спортни зали, и СПА центрове. Има и специализирани за оранжерии - за избягване на болести и плесени по растенията, за складове с хигроскопични материали, зърнени храни, насипни материали и други.

 

В строителството и при довършителните работи също се използват влагоуловители, особено, ако се налага бързо изсушаване на повърхности и материали. Пример за това са изсушаване на помещенията преди поставяне на паркет, меки подови покрития, ламперии, дограма и други. 

 

Влагоуловители под наем могат да се вземат музеи, художествени галерии, трезори с произведения на изкуството, концертни зали и театри за правилно съхраняване на музикални инструменти и нови, или театрален реквизит.