Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

Почистващи машини под наем.Почистваща техника по наем.

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

 

Уважаеми клиенти,с цел предпазване от нашумелите Вируси,бихме искали да Ви напомним,че Парогенераторът е отлично решение за дезинфекция на дома ВИ дори и  от COVID-19.Няма вирусоносител,който да може да уцелее на 180 градуса температура.

 

В този раздел на сайта предлагаме на Вашето внимание техника за почистване,машини за почистване,почистващи машини и др.

В каталога са включени метачни машини и прахосмукачки под наем за индустриални и битови нужди, почистваща техника и почистващи машини, машини за почистване със сух лед, машина за пране и подсушаване на мокети и килими, подопочистващи машини,екстрактори,перящи машини,еднодискови машини,водоструйки,пароструйки и много други.

Всичко под наем! При нас можете да наемете техника под наем за почистване на домове, индустриално помещения и площи, домове и градини. 

Метачни машини под наем за външно почистване - на дворове, площадки, улици, паркове и градини, открити складови площи. Този тип почистваща техника е придобила популярност и с наименованието "метачки". Заявки за доставка на метачна машина под наем за външно почистване се прави при необходимост от еднократно използване, или при използване няколко пъти в годината.  

Друг случай, в който към нас се обръщат за наемане на машини за почистване е когато клиентът притежава необходимата техника, но тя е в ремонт, или недостатъчна, за да посрещне нуждите.