Вашата кошница е празна!
Категории

В този раздел на сайта се предлагат машини и инструменти под наем в перфектно техническо състояние на гъвкави цени.

ВИК и отпушване на канали

Покажи: Таблица Списък
Покажи:
Сортировка:

 

Отпушване на канали - едно решение от нас

Едно от най-неприятните проблеми са тези, свързани с аварии на ВиК системите – от спукана тръба, до запушен по невнимание канал.
Отпушване на канали е действие, с което можете да се справите сами. Дори да не сте уверени трябва да опитате преди да извикате специализирана фирма.

При по-леки случаи проблемът се решава с препарат за отпушване на канали. Има обаче ситуации, често непредвидими, които обикновено са резултат от остаряването на тръбите, или на цялата инсталация - парчета, отчупили се от тръбите, втвърдяване на утайки, дори прораснали корени. 

Ако подръчните материали не са били от полза, то поръчването на машина за отпушване на канали под наем и почистването им е сигурно решение. 

Предлагаме няколко варианта на почистваща техника под наем за отпушване на канали – на ниски цени за денонощие, вариращи в изгодни граници за 2 до 7 дни. Ако е необходимо да използвате техниката за по-дълъг периос – предлагаме договаряне.

Предлаганите машини под наем за отпушване на канали дават възможност за премахване на проблеми, предизвикани от битови или строителни отпадъци - при мивки, сифони, шахти, щрангове (вертикална канализация), тоалетни и шахти, .

Добрият стопанин предпочита профилактика, пред ремонтни дейности. При най-малкото съмнение за сериозна авария се свържете са нас за доставка на машина под наем за отпушване на канали.

Машините за отпушване на канали има сменяеми накрайници с различно предназначение:

  • за разбиване на мазнини и твърди предмети
  • за изрязаване и извличане на корени
  • за разбиване на строителни отпадъци
  • за закачане и вадени на предмети, попаднали в тръбите
  • - други.